Tipuri de culturi

Există numeroase tipuri de culturi, iar alegerea produselor fitofarmaceutice potrivite este crucială pentru obținerea unor recolte sănătoase și abundente.

SC AGROPROSPER ON-LINE SRL vă oferă consultanță și produse adaptate următoarelor tipuri de culturi:

Culturi cerealiere: Culturile de cereale precum grâu, porumb, orz și ovăz reprezintă o parte semnificativă a agriculturii. Compania noastră vă furnizează soluții pentru protecția și creșterea acestor culturi esențiale.

Culturi legumicole: Legumele sunt o sursă importantă de hrană și nutriție. Oferim produse fitofarmaceutice care ajută la protejarea legumelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

Culturi pomicole și viticole: Pomii fructiferi și vița de vie necesită o atenție deosebită pentru a obține fructe de calitate superioară și vinuri excelente. Firma noastră vă pune la dispoziție tratamente fitosanitare și îngrășăminte specializate.

Culturi horticole: Horticultura reprezintă un domeniu important în producția de legume, fructe și flori. Produsele noastre contribuie la dezvoltarea plantelor în condiții optime.

Agroprosper se angajează să sprijine agricultorii în creșterea și protejarea culturilor lor, contribuind la securitatea alimentară și la prosperitatea sectorului agricol.

Contact

430402 str. Vasile Lucaciu nr. 172, Baia Mare, Maramures, Romania

Connect